Beşiktaş'tan Balotelli operasyonu !

Beşiktaş'tan Balotelli operasyonu !

Beşiktaş, Balotelli transferi için düğmeye bastı.

Adı bizzat Başkan Fikret Orman tarafından telaffuz edildikten sonra Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandıran Balotelli için Siyah-Beyazlılar operasyonu başlattı.

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran ve golcüyü en son Milan’a kiralayan Liverpool’un benzer tekliflere uygun şartlarla açık olduğunu öğrenen Kartal’ın kurmayları, ikinci adres olarakİtalyan yıldızın menaceri Mino Raiola’nın kapısını çaldı.

Neredeyse Balotelli kadar ünlü olan Raiola’nın ekibiyle temas kuran Beşiktaş’ın, Balotelli’nin yıllık net maliyet ve isteklerini yazılı olarak talep ettiği öğrenildi. Hafta başına kadar Siyah-Beyazlılar’ın bu isteğinin yerine getirileceği belirtildi.

Bonservis piyasası eskiye oranla düşse de halen yıllık kazanç ortalaması 6 milyon Euro (Yaklaşık 20 milyon TL) olan golcü için son şampiyonun ‘sponsor’ faktörünü devreye sokacağı ve bu rakamın bir bölümünü bu şekilde karşılayacağı vurgulandı.

Kampa gidemedi haber bekliyor

Liverpool’un kampa götürmediği ve rezerv takımla çalışmasını istediği Balotelli, gelişmeleri yakından izliyor. Eğer Beşiktaş-Liverpool-Mino Raiola hattında her şey planlandığı gibi giderse İtalyan golcünün kısa zamanda kampa katılabileceği belirtiliyor.