''Bize yeni bir üçgen lazım''

''Bize yeni bir üçgen lazım''

Beşiktaş’ta herkes kaçan puanlara üzülürken, yöneticiler problemin orta sahadan kaynaklandığını savundu.

Dinamo Kiev maçından sonra Vodafone Arena’da durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlılar geçen sezonki başarıda orta sahanın önemli rol oynadığına vurgu yaptı, “Oğuzhan-Atiba-Sosa üçgeniyle geçen sezon başarılı olmuştuk. Takımda bir an önce buna benzer bir üçgen kurulmalı” ifadelerini kullandı

Galatasaray’dan sonra Vodafone Arena’da Dinamo Kiev ile de berabere kalan Beşiktaş’ta herkes kaçan puanlara üzülürken, yöneticiler problemin orta sahadan kaynaklandığını savundu.
 
Dinamo Kiev maçının ardından statta durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı yöneticilerin, “Oğuzhan-Atiba-Sosa üçgeniyle geçen sezon başarılı olmuştuk. Takımda bir an önce buna benzer bir üçgen kurulmalı” görüşünü dile getirdikleri aktarıldı.
 
Ayrılan oyuncuların çokluğu nedeniyle Şenol Güneş’in elinde yeni bir takım olduğunu kabul eden siyah-beyazlıların, “Enseyi karartmaya gerek yok. Sadece biraz zaman lazım. Hocamız ideal kadrosunu netleştirecektir” ifadelerini kullandıkları bildirildi. 
 
Yönetimin dışında son maçlarda istenilen sonuçların elde edilememesi nedeniyle takım içinde çalışma yürüten teknik heyet de Çaykur Rizespor maçınndan sonraki milli arada hem sorunları hem de çözümleri masaya yatıracak. Şenol Güneş geçen sezonki gibi orta sahadan çok pasla geliştirilen atakları yeniden takıma monte edebilmek için kolları sıvarken oyuncularıyla yapacağı toplantılarda onlardan kişisel yeteneklerini sergilemek yerine tek pas oynamalarını isteyecek. 
 
Futbol otoritelerinin “Tiki Taka” diye nitelendirdiği pas oyununu özellikle yeni transferlere benimsetecek olan Şenol Güneş, gereksiz çalımı ise yasaklayacak. 

Milliyet