''Boyko ve Douglas'ın alternatifleri de var''

''Boyko ve Douglas'ın alternatifleri de var''

Dış İlişkiler Sorumlusu Torunoğulları, Dniprolu oyuncuların transferinde kriz çıkması halinde ellerindeki alternatif listeye yöneleceklerini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları devre arası transfer çalışmalarının geniş bir liste üzerinden yürütüldüğünü açıkladı.

Transferin çok boyutlu bir iş olduğuna dikkat çeken Torunoğulları, “Boyko ve Douglas herkesçe bilindiği için konuşmakta bir sakınca yok. Ama yazıldığı gibi iki oyuncuda biten bir şey de bulunmuyor. Boyko ve Douglas bizim, ‘olmazsa, olmaz’ diye belirlediğimiz isimler değil. Sadece iki futbolcu üzerinden transfer çalışması yapmıyoruz. Altrenatifli bir listemiz var ve aynı anda birçok isimle ve kulüplerle temas halindeyiz. Bir oyuncu ‘gelirim’ deyince herkes hemen transfer bitti sanıyor. Bu yanlış bir algı. Zaten gelmeye niyeti olan oyuncularla ve onların kulüpleri ile temasa geçiyoruz. Esas işimiz de ondan sonra başlıyor” dedi.

Erdal Torunoğulları devre arasında takımdaki hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını da bildirdi.

Sevilla tehdidi

İspanyol kulübü Sevilla sezon sonunda kadrosuna katmaya çalıştığı Denys Boyko için açıklama yaptı. Futbol Direktörü Ramon Monchi, Ukraynalı kaleci için önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ülke basınına konuşan Monchi, “Beto’nun yerine Boyko gündemimizde yer alıyor. Dnipro ile görüşmeleri büyük ölçüde tamamladık. Kısa sürede transferin resmi olarak sonuçları alınacaktır” dedi.