Galatasaray'ın yeni sponsoru...

Galatasaray'ın yeni sponsoru...

Galatasaray'da basketbol ve voleybol için yeni sponsor ile anlaşma sağlandı.

Galatasaray Kulübü ve spor giyim markası Hummel arasında TT Arena'da gerçekleşen imza törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ile Hummel Türkiye Ortağı ve CEO'su Zeynel Akbulut katıldı.

YÜCE: "BİR DÜNYA MARKASI OLAN HUMMEL İLE EUROLEAGUE'DE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİMİZDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK"
Sponsorluk töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, "Bugün Hummel ile hem basketbol hem de voleybol takımımızı kapsayan ve büyük avantajlar sağlayan bir anlaşmaya imza atıyoruz. Biliyorsunuz basketbol takımızın bu sezon bir ilki başardı ve Eurocup'ı kazandı. Bir dünya markası olan Hummel ile Euroleague'de büyük başarılar elde edeceğimizden hiç şüphemiz yok. Voleybol takımımız da Avrupa'da final oynadı. Hummel, vereceğimiz bu zorlu mücadelelerde bize güç katacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
 
AKBULUT: "BÖYLE BİR İŞBİRLİĞİNDEN GURUR DUYUYORUM"

Hummel Türkiye Ortağı ve CEO'su Zeynel Akbulut ise yaptığı açıklamada, "Kuruluşundan bu yana sayısız başarılara imza atmış bir kulüp ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyorum. Geçen hafta Eurocup kupasını ülkemize kazandıran ve bizi gururlandıran erkek basketbol takımını gerçekten tebrik ediyorum. Galatasaray taraftarı bundan sonra firmamızın 750 noktasında ve 100'ün üzerinde GS Store'da Galatasaray taraftarları yeni sezon ürünlerine daha rahat erişmiş olacaktır.
 
Açıklamaların ardından Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ve Hummel Türkiye Ortağı ve CEO'su Zeynel Akbulut sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Anlaşma gereği Hummel'dan taraftarın alacağı ürünlerin kar oranının yüzde 33'ü firmaya, yüzde 66'sının ise kulüpte basketbol ve voleybol şubelerine aktarılacağı öğrenildi.