''Hami hocanın arkasındayız''

''Hami hocanın arkasındayız''

Asım Örem, teknik direktör Hami Mandıralı'nın arkasında olduklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımda göreve getirilmesinin ardından alınan sonuçlar nedeniyle eleştirilen Mandıralı'ya destek vererek, "Biz zaten Hami hocanın arkasındayız. Hami hoca şansızlıklar yaşadı, hastalıklar, sakatlıklar oldu. Bunun herkes farkında, biz farkındayız, taraftarın da farkında olması lazım. Bunu Hami hocaya endekslemeyi doğru bulmuyoruz. Biraz şansızlıklar yakamızı bırakmadı. İnşallah toparlayacağız" dedi. 
 
Ligde son yaptıkları Akhisar Belediyespor maçında, sahada direnen, mücadele eden bir takımın yer aldığını ifade eden Örem, şunları söyledi:  "Saha şartları ve şansızlıklar, biraz sonucun böyle olmasının nedeni. Sakatlıklar düzeldikçe daha sağlam ayakta durmaya çalışacağız. Taraftarlarımız, direnen, mücadele eden, her zaman üst sıralara tırmanan bir Trabzonspor görecektir. Şu ana bakıp aldanılmaması gerekir, geçici, beklenmedik bir durumdur. En kısa süre toparlanıp sahada gerekli mücadeleyi gösteren bir Trabzonspor'u taraftarlarımız görecektir."
 
Güray 2 ay, Mehmet Ekici 5 hafta
 
Asım Örem, Akhisar Belediyespor ile oynanan lig maçının ardından gribal enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi gören Musa Nizam ve Bosingwa'nın taburcu edildiğini belirterek, "Birkaç güne kadar daha iyi duruma geleceklerini düşünüyoruz. Kayserispor maçına yetişip yetişemeyecekleri konusu da hastalıktan çıktıktan sonra kendilerini toparlamaları ile alakalı bir durum" dedi. 
 
Akhisar Belediyespor ile Trabzon'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sağ kolunda dirsek çıkığı yaşayan Güray Vural’ın yapılan MR incelemesinde dirsek iç ve dış yan bağ yırtığı, şiddetli yumuşak doku zedelenmesi tanısı konulduğunu ifade eden Örem, bu futbolcunun antrenmanlarından yaklaşık 2 ay uzak kalacağını belirtti.Arka uyluk kasında demet yırtığı bulunan Mehmet Ekici’nin babasının rahatsızlığı nedeniyle Almanya'ya gittiğini ifade eden Örem, "Sağlık ekibimizin orada bağlantılı olduğu hocalar tarafından tedavisi sürecek. Bu futbolcunun takriben 5 hafta sonra takım antrenmanlarına katılması beklenmektedir" ifadelerini kullandı.
 
Cardozo ve Okay 3 hafta yok

 
Akhisar Belediyespor ile oynanan kupa maçında arka uyluğunda ani ağrı hisseden Oscar Cardozo'nun yapılan MR incelenmesinde kas lifi yırtığı tanısı konulduğunu vurgulayan Örem, bu sporcunun 3 hafta takımdan ayrı kalacağını kaydetti.Örem, dizinde efüzyon ve yumuşak doku ödemi oluşan takım kaptanı Onur Kıvrak'ın tedavisinin yoğun bir şekilde devam ettiğini ve bu futbolcuyu Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.
 
Akhisar Belediyespor ile oynanan lig maçında sol arka baldır kasında ani ağrı hisseden Okay Yokuşlu'nun yapılan MR incelemesinde kas lifi yırtığı tanısı konulduğunu, genç oyuncunun da 3 hafta sahalardan uzak kalacağını kaydeden Örem, Özer, Mustafa Yumlu, Aykut Demir'in takımla çalışmalara başladıklarını ve Kayserispor maçına hazır hale geleceklerini düşündüklerini kaydetti.
 
Örem, Akhisar Belediyespor maçında gribal enfeksiyonuna rağmen forma giyen Yusuf Erdoğan'ın da tedavisinin yapıldığını sözlerine ekledi.