İngilizlerden Bruma'ya servet !

İngilizlerden Bruma'ya servet !

Bu sezon sergilediği performans ile Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Bruma'ya West Bromwich Albion'dan teklif geldi.

Galatasaray’a ilk geldiği dönemde ağır eleştirilere maruz kalan ve geçtiğimiz yılı Real Sociedad’da kiralık olarak geçiren Bruma, sezona fırtına gibi başladı. Hazırlık kampının en göze batan ismi olan Portekizli futbolcu, resmi maçlarda da formunu devam ettirdi. Bruma’nın sergilediği bu futbol, İngiliz ekibi West Bromwich Albion’ın dikkatini çekti.

İngiltere Premier Lig’de mücadele eden West Bromwich Albion, Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma’nın peşine düştü. Sezonun başlaması ile birlikte hazırlık dönemindeki muhteşem formunu sahaya yansıtmayı başaran 21 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açan İngiliz ekibi, 17 milyon Euro teklif ile Galatasaray’ın kapısını çaldı.

Ancak Galatasaray, teknik direktör Jan Olde Riekerink’in kesinlikle takımda tutulmasını istediği Bruma için gelen teklifi kabul etmedi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre fiyatı yeterli bulmayan sarı-kırmızılı yönetim, teklifi kabul etmedi. İlk olarak Galatasaray’a 10 milyon Euro bonservis bedeli öneren West Bromwich Albion, Akhisar Belediyespor maçında hayran kaldıkları yıldız adayı için teklifini arttırdı. Ancak bu rakam da Galatasaray yönetimi tarafından reddedildi.

Galatasaray yönetimi ise çok şeyler beklediği ve birkaç yıl içinde çok daha yüksek fiyatlara satmayı düşündüğü Portekizli futbolcu için 20 milyon Euro değer biçti. Transfer sezonunun bitmesine iki gün kala West Bromwich Albion’un bu rakama çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

AMK Gazetesi