Mehmet Topal hastanelik oldu !

Mehmet Topal hastanelik oldu !

Molde maçı öncesi midesinden rahatsızlanan Mehmet Topal hastaneye kaldırıldı.

Tecrübeli futbolcu, serum takviyesine rağmen kendisini oldukça halsiz hissedince 18 kişilik kadrodan çıkarıldı.

Fenerbahçe, Molde maçı öncesi Mehmet Topal şoku yaşadı. Midesinden rahatsızlanan yıldız futbolcu kontrol amaçlı kulüp doktoru eşliğinde hastaneye götürüldü. Özellikle öğle saatlerinde şiddetli mide ağrısı, halsizlik ve kusma nedeniyle kendisini güçsüz hisseden başarılı oyuncu serum takviyesi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Mehmet Topal, maçtan 1,5 saat öncesine kadar gözetim altında hastanede bulunurken kendisini halsiz hissettiği için teknik direktör Vitor Pereira tarafından 18 kişilik kadrodan çıkarıldı. Topal, karşılaşmayı otel odasından izledi.

Planlar yeniden!

Mehmet Topal’ın rahatsızlığı Pereira’nın da planlarını bozdu. Portekizli çalıştırıcı maça saatler kala planını değiştirmek zorunda kaldı. Mehmet Topal olmadığı için savunmanın sıkıntı yaşayacağını düşünen Pereira bu sebeple Ozan Tufan’ı ilk 11’de sahaya sürdü.

Öte yandan sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Van Persie ise 7 maç sonra ilk on birde forma şansı bulamadı. Teknik Direktör Vitor Pereira, Molde karşısında Van Persie’ye son dakikalarda görev verdi.