Rıdvan Dilmen Riekerink'i bombaladı !

Rıdvan Dilmen Riekerink'i bombaladı !

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 1-0'lık Trabzonspor yenilgisini değerlendiren NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı teknik adam Jan Olde Riekerink'in oyunu doğru okuyamamasına dikkat çekti.

Riekerink'in maça etki edecek olumlu değişiklik yapamadığını dile getiren Dilmen, Galatasaray'ın yenilginin işaretlerini önceki maçlarda verdiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Bu mağlubiyetin geleceği belliydi"

"Antalyaspor maçı, Gençlerbirliği maçı bize bu mağlubiyetin geleceğini gösteriyordu. Geçen hafta Galatasaray'ın oyununu konuştuk. Futbol bir oyundur. Oyunda hüner vardır. Az gidersin, öz gidersin vardır. 17 korner kullanıp değerlendiremediysen rakibin başarısı, senin başarısızlığın da vardır."

"De Jong'u niçin aldın?"

"Riekerink'in açıklama yapması lazım. De Jong'u niçin aldın? Bruma istekli, her şeyi yapmaya çalışıyor. Podolski ve Sneijder fizik olarak çok hazır değil. Eren Derdiyok, Galatasaray çok yüklendiği için 2 pozisyon buldu. Uzaklaştığınız vakit Eren etkili değil."

"Riekerink'in çok eksik olduğunu görüyorum"

"Riekerink'in oyun içinde çok eksik olduğunu görüyorum. Ben maç içinde hiç olumlu değişiklik görmedim Galatasaray'da. Problemi oyuncunun çözmesi için anahtar antrenördedir. De Jong'u aldı, 5'liye döndü. Tolga da, De Jong da fazlaydı. Carole'ü de kesti, çıkamadı ileriye. Sinan'ı da boşu boşuna markaj altına aldın. Tolga da fazlaydı, De Jong da fazlaydı. Trabzonspor'un istediği de buydu, hoca da daveti kırmadı."