''Türkiye için çok üzgünüm''

''Türkiye için çok üzgünüm''

Mario Gomez, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin ''çok üzücü bir durum'' ifadesini kullandı.

Fransa'da gerçekleştirilen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele Alman MilliTakımı'nın kadrosunda yer alan Gomez, Savunma oyuncusu Mats Hummels ile basın toplantısı düzenledi.

Terör saldırsını öğrendikten sonra arkadaşlarının durumlarını öğrenmek için onlara telefonla kısa mesaj gönderdiğini aktaran Gomez, ''Çok üzücü bir durum. Özellikle deTürkiye için çok üzücü bir olay' 'dedi.

Bu durumdan Türkiye'nin etkileneceğini belirten Gomez, bu olayın herkese dokunduğunu vurguladı. EURO 2016'da çeyrek finalde İtalya ile oynayacakları maçı da değerlendiren Alman futbolcu,''Zor ve heyecanlı bir maç olacak.'' şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyonası'nın kendisi için çok iyi geçtiğini belirten Gomez, ''Şimdiye turnuva olumlu geçti. Ancak bununla bir şey satın alamayız'' değerlendirmesinde bulundu.

Mats Hummels de Almanya'nın şimdiye kadar kalesinde gol görmemesinin önemli olduğunu belirterek, bunun sebebinin rakibi önde karşılamalarının olduğunu ifade etti.İtalya'nın bir turnuva takımı olduğunu belirten Hummels, ''Onları yenmek zor olacak'' dedi.