Umut Bulut'a yıllık 5 milyon euro !

Umut Bulut'a yıllık 5 milyon euro !

Hint Ligi'nden FC Goa, Umut Bulut için yıllık 5 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Ara transferde iyi bir golcü alınması beklenirken, hem takviye yapılmadı hemde Burak, ani bir şekilde Çin’in yolunu tuttu...

ELDE UMUT BULUT KALDI, ONA DA TEKLİF GELDİ
Yakaladığı form grafiği ile taraftarın sevgilisi olan Sinan Gümüş’ün de Torku Konyaspor maçında sakatlanarak yaklaşık 2 ay takımdaki yerini alamayacak olması, moralleri yerle bir etti. Forvette tek alternatif her maç ıslıklanan Umut Bulut... Umut Bulut'la ilgili ortaya atılan bu iddia ise ilgi çekici...

Herkes Türkiye'de Çin'i konuşurken Galatasaray'a bir piyango da Hindistan'dan kondu. Zico'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Hint Ligi'nden FC Goa, sarı-kırmızılı ekibin elde kalan tek forveti Umut Bulut için teklif yaptı.

Umut için gelen teklif hakkında net bir bilgi verilmezken, teklifin 2 yıllık olduğu ve Umut'un teklifi kabul etmesi durumunda 5 milyon Euro'ya yakın bir para kazanacağı ise gelen bilgiler arasında.

Kadrosunda 37 yaşındaki Lucio'yu da barındıran FC Goa geçen sezon da Uğur Boral'a teklif yapmış fakat tecrübeli isim Goa'yı, "Ne işim var Hindistan'da?" diyerek reddetmişti.

Sözcü - Fotospor